Drage dijakinje, dragi dijaki,

verjetno ste že slišali, da bomo v okviru Krožka za trajnostni razvoj v petek, 6. januarja 2023, na šoli organizirali izmenjevalnico oblačil, športne opreme, torbic, knjig, igrač, nakita in drugih uporabnih predmetov. Potekala bo od 7.50 do 14.00 v jedilnici. V tem času si boste lahko pogledali razstavljeno in odnesli poljuben kos, ki vam bo všeč. Sodelovanje je prostovoljno. Prinesenih in odnesenih kosov se ne šteje. Kar bo ostalo, bo podarjeno naprej.

Vabim vas, da pogledate po svojih omarah in policah. Prav gotovo bo vsak našel uporabna oblačila, ki jih že nekaj časa ni oblekel, in predmete, ki jih iz različnih razlogov ne uporablja.

Oblačila in predmeti, ki jih boste dali v izmenjevalnico, naj bodo dobro ohranjeni in čisti. V šolo jih prinesite najkasneje do četrtka, 5. januarja 2023. Oddajte jih v tajništvu za splošno maturo (prostor pod stopnicami).

Dostikrat si rečemo, da ne moremo ničesar spremeniti in storiti za boljši svet. Res je samo to, da ne moremo spreminjati drugih, vedno pa lahko spremenimo sebe in odnos do drugih. Torej bodimo pozitivna sprememba!

Tanja Galun Založnik,
mentorica krožka za trajnostni razvoj

(Visited 96 times, 1 visits today)