Dragi učenci, spoštovani starši,
vabimo vas, da med 15. in 21. novembrom obiščete razstavni prostor Gimnazije Ormož na Virtualnem kariernem sejmu: https://karierni-sejem.si/

Virtualni karierni sejem je osrednji dogodek s področja karierne orientacije mladih na območju kohezijske regije Vzhodna Slovenija. Namenjen je predvsem osnovnošolcem višjih razredov, njihovim staršem oz. skrbnikom, učiteljem in strokovnim delavcem, ki učencem pomagajo pri informiranju in svetovanju na njihovi karierni poti. Učenci bodo ob virtualnem obisku Gimnazije Ormož spoznali tri izobraževalne programe: program splošne gimnazije, predšolske vzgoje in zdravstvene nege, se virtualno sprehodili po šoli, doživeli utrip pouka in obšolskih dejavnosti ter poklepetali z dijaki in s strokovnimi delavci.

Poleg razpisanih terminov predstavitev in klepetalnic na Virtualnem kariernem sejmu pripravljajo v Gimnaziji Ormož tudi videokonferenčno srečanje, kjer bosta ravnateljica Klavdija Zorjan Škorjanec in svetovalna delavka Polona Kosec Krajnc odgovarjali na vprašanja o vpisu, pogojih, programih, predmetih, obšolskih dejavnostih, tekmovanjih, ekskurzijah, posebnostih Gimnazije Ormož. Srečanje bo v četrtek, 18. novembra, ob 17. uri.”

(Visited 45 times, 1 visits today)