Spoštovani dijaki in starši.

V skladu z navodili bo od ponedeljka, 16. marca 2020, naprej šola zaprta. Sodobne tehnologije omogočajo, da bo del pouka potekal na daljavo. Seveda ta pouk ne more nadomestiti običajnega. Zato vas naprošamo, da uporabljate vse pripomočke za pouk (zvezke, učbenike, delovne zvezke …), ki ste jih vzeli danes domov.

Šola bo odprta danes (13. marca) do 19.00.

Vsa preverjanja in ocenjevanja znanja so od ponedeljka naprej zamrznjena. Ko se bo situacija normalizirala, bomo naredili nov plan ocenjevanja.

V naslednjih 14-dneh bo pouk potekal na daljavo. Učitelji vas bodo obveščali o vaših nalogah in obveznostih preko ustaljenih komunikacijskih kanalov (internet). Zato je vaša obveznost, da spremljate vsakodnevna obvestila, ki jih boste prejeli prek e-pošte (na e-naslov, ki je zabeležen v eAsistentu), na spletni strani šole, v spletnih učilnicah Gimnazije Ormož in opravljate učne obveznosti v skladu z navodili, ki jih boste prejeli.

Vsa tekmovanja, prireditve, ekskurzije (obvezne in izbirne) so odpovedane. Glede izbirnih ekskurzij se že dogovarjamo o novih terminih izvedbe na kasnejši datum.

Upoštevajmo dejstvo, da je zdravje na prvem mestu. Želim vam vse dobro.

Klavdija Zorjan Škorjanec,
ravnateljica

(Visited 29 times, 1 visits today)